JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dilluns, 16 de febrer de 2009

MARXA ST.CEBRIÀ - POU DE GLAÇ (DOSRIUS)

Destacar en aquesta sortida maratoniana, la presència d'en "Diego", el coach de l'equip +BICI de Badalona. Vam sortir Dani, Andrés, David, Diego, Jordi i Jo...rdi. Esperem recuperar aviat a en Oliver per fer la sortida de les cascades de can Palau.
Gràcies a la col·laboració d'en Diego com càmera, s'ha ajuntat molta imatge per al video de la sortida.

Espectacular marxa cap al corredor del Montnegre. Objectiu , el pou de glaç, passant per Collsacreu, creu de Rupit, esmorzar en Canyamars i volta passant per Arenys de Munt. Temperatura molt baixa tota la sortida i el recorregut molt exigent, plats petits, basalts, fangueig, molts riures i bon humor, la tònica d'aquesta matinal esportiva.
Finalitzem amb 45 km. en les nostres cames i d'aquests pocs, molt pocs d'asfalt.
Especial esment a les “churreras “ per la inestimable paciència que tenen amb nosaltres.

Felicitats a Laura, els jabalis ja tenim personal sanitari per auxiliar-nos ....si calgués....

I ara, crispetes i a gaudir de la megapeli.... Enhorabona jabalis per la sortida.


VIDEO CAPITOL I

VIDEO CAPITOL IID'esquerra a dreta: Jordi, David, Jordi, Dani, Andrés i Diego a la càmera.


POU DE GLAÇ

Antiga construcció del segle XVI destinada a la fabricació de glaç, que va estar en funcionament fins a mitjan segle XIX. El pou de Canyamars és un dels més importants i ben conservats de Catalunya. Té planta rodona, amb cúpula semiesfèrica i contraforts, i és de grans dimensions, semblant a una fortificació medieval. A la part de dalt hi ha la bassa on s'estancava l'aigua que es glaçava durant les nits d'hivern i a partir de la qual es tallaven els blocs de gel que posteriorment s'emmagatzemaven al pou. El gener de 2007 va ser adquirit per l'Ajuntament de Dosrius al seu propietari, Ricard Prats, que n'havia tingut cura durant molts anys.
Si analizamos la postura, nos damos cuenta que no es improvisada, sino fruto de muchas rutas y muchas paraditas... digna de un buen peregrino santiaguero. Excuse me por el "robao"....


Sorpresa, Diego, un cop que surts amb els JABALI BIKERS i ja estàs al punt de mira dels paparazzi. Aquesta foto la vaig fer mentres comprava al Carrefour. IMPRESIONANT.TE RECONOCES ANDREW ? HECHO POR UN GRAFITERO DEL PUEBLO.

1 comentari:

  1. Saludos Jabali Bikers. Muy gyapo el Blog... Recuerdos al Hombre de la specialized roja desde Esteve... Salud y al monte... Adeu!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...