JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dilluns, 1 de juny de 2009

MARXA DE LA VALLALTA BTT 2009 (SANT POL DE MAR)

D'esquerra a dreta: Jordi, Joan, Andrés i Jordi.


Hello bikers & friends, 7 díes després del Golden Race Cabrerés, amb els maillots vermells sense estrenar, anem capa el poble veí, Sant Pol. Tenim el team amb baixes de pes, peró no va fallar la representació jabata a la curça.
Ens van treure fora pistes, fent una prova pràcticament basada en corriolets de pujada tan com de baixada. Molt técnica i durilla, peró sense fer un gran paper, la vem acabar sense "gaires" problemes. Ara ja coneixem més corriols pel voltant nostre, s'hauran de treballar més...En Joan va marcar el primer scratch jabato en 2: 25.
A més, entre 240 participants van sortejar dues olleres EASSUN com la de la foto i fins i tot vaig tenir el xurro de tocar-me unes. Pensava parlar bé de la curça igualment, no calía que l'organització fés tongo al sorteig....( és conya !!!).
Destacar les salutacions de gent fins ara anónima per nosaltres, seguidors de la colla vía internet, així com als amics del templo del biker , i més que segur em deixo.
Animar als promoters a organitzar la de l'any vinent i ja sabem que no es pot fer a gust de tothom, peró els corriols fins que el grup no s'estira bastant, són "conflictius", segur que m'enteneu.
Més info en aquesta adreça:

y van ara 180 visites al video jabalí del Cabrerés i altres tantes a la promo en you tube. "qué la fuerza os acompañe..."

3 comentaris:

 1. Gràcies per venir a tots. No ens pensàvem que vingués tanta gent, però cada cop és més clar que Internet és el mètode i el paper ja ha passat a la història.

  Pel que fa al recorregut, vam buscar com molt bé heu dit, gaudir de corriols de la zona, molts oberts de nou i altres reconstruits de l'oblid, buscant l'esperit més autèntic del MTB.
  Pel què he vist, vosaltres sou més light, em refereixo a nivell tèncic, però segur que no pas a nivell físic... je,je... tot són preferències!

  Tot i així, esperem que hagueu gaudit dels paratjes i us animem a seguir passant per ells per no perdre els corriols que tan han costat recuperar.

  Salutacions Santpolenques!

  Jordi,
  SPB

  ResponElimina
 2. ok,Jo_on, estem d'acord,no tenim costum,peró ja sabíem a on anavem...i feia gracia conéixer millor aquesta part,sempre anem més capa dins del montnegre.Internet és la vía de convocatoria,la gent es mou de blog en blog,i l'ambient és molt bó,doncs a tots en general ens agrada el mateix.Adéu Jordi

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...