JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

diumenge, 28 de juny de 2009

SORTIDA A SANT MARTÍ DEL MONTNEGRE

d'esquerra a dreta i de dalt a baix:Juanjo, Andrés, Joan, David i Jordi.

Hola bikers, gràcies a tots els seguidors oficials, ja són 15, d'aquesta page bilingüe del maresme, sense més pretensions que divulgar les nostres sortides i els nostres paisatges, ens feu passar de les 10.000 visites en 6 mesos i trobar els nostres videos en canals de vimeo i altres webs amb força entrades. I piloteig a part , anem a la crònica d'aquest diumenge.
Sortim 7:30 de Sant Cebrià 5 jabalís, Joan, Andrés, David, Jordi i Juanjo que havent dormit dues hores, va venir des de Badalona per a viure el que ell ja coneix com aventurilla sa-tu-sá . Pujada per "dones d'aigua", amb les seves rampes fortes i vam seguir fins a arribar a l'objectiu, el restaurant en Sant Martí del Montnegre. Temps 1 hora i mitja.
Una decepció, un drama, un fracàs a destacar...El nostre jabato benjamí, pura explosivitat on bike, Juanjo...ens va posar peu en tres ocasions...sabem que la nit et va confondre !!! EL MONTNEGRE NO PERDONA....Ja saps que d'aquí no SORTIRÀ, si som alguna cosa, és DISCRETS. I perquè avui Jesús Calleja de cuatro s'ha quedat a casa que sinó hi hauría documentació. Bé, podria parlar-vos de l'ermita de Santa María del Montnegre, però millor la busqueu al google. Jo destacaré l'esmorzar de seques amb botifarra que ens vem donar, ligerito,ligerito... Després ens trobem amb la gent de Palafolls , Núria, Adolfo, Marta i més gent que no coneixíem i ens vem fer una fotillo. Marta va tornar amb nosaltres un tros, apuntant molt bones maneres de biker. Arribem a casa a molt bon ritme per les torrenteres i com no... amb una punxada a reparar. Un plaer retrobar-nos amb bikers amics per les muntanyes. Fins a la pròxima ....


Si no prenem la medicació, encara tenim problemes mutants...

1 comentari:

  1. Què bé trobar-nos! Les fotos estan de camí.
    Per cert, en aquesta foto que has penjat esteu guapíssims tots. Quina colla de bikers més ben plantats!!! mare meva!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...