JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

diumenge, 8 de novembre de 2009

10ª EDICIÓ MONTNEGRE BTT 2009- SANT CELONI

Marcador electrónic del F.C. Sant Cebrià
Benvinguts, companys del btt !!!:

Tot i que no he pogut compartir pedalada amb els meus companys, aquí està la crónica i material facilitat per Miguel Ángel, hem fet un petit vídeo a la redacció per documentar l'aconteixement i tenir un bon record.
No és podía quedar la page sense entrada de competi biker, així que gràcies al càmara !!!
Un cop més els jabalís van ser-hi presents a una prova amb la seva logística, furgona, i els ulls plens de teranyines...peró amb ganes de donar als pedals per la muntanya !!!
Jabalís participants: En Joan, l'Andrés i Miguel Ángel que van formar part dels 599 inscrits, fent els 38km de la cursa amb un índex IBP 102, bones pendents i corriolets i amb una temperatura fresqueta, fresqueta...ENHORABONA!!!

Aquí la crónica de Miguel:

Hora de salida de Sant Cebrià 6:45. A pesar del frío de cojones (que no es lo mismo que tener los cojones fríos) y no haber dormido, algunos por los nervios (como niños) emprendemos la marcha con ilusión y ánimos, cual cerdos al matadero .

Sant Celoni. 8:00 AM. Más frío a nuestro pesar, suerte de la barbacoa de butifarras. Unos la usamos para calentarnos con las ascuas, otros para coger fuerza a nivel psicológico; A Andrés no le dierón fuerza los geles y mariconadas varias, sino el pensar que a la llegada tendría en sus manos……….. una BUTIFARRA,(como se vé en una de las fotos de abajo).

Magnífico recorrido rompepiernas; descensos prolongados con distintas características (irregular, húmedo, seco, corriols….). No se ha abusado de las pistas y se han introducido segmentos para aquellos más exigentes en técnica y/o potencia.

Equilibrado para todos. Lástima de los dos primeros repechotes que provocaron tapones que a todos molestarón.

FELICIDADES PARA EL C.C. SANT CELONI !!!!!

Miguel Ángel - JABALÍ BIKERS

Altimetría trencacames de la prova (dalt) i moments previs a la sortida (sota)(foto superior) No és el que sembla, aquí el biker està fent un reconeixement d'una trialera, per saber la manera més óptima d'encarar-la.Primers embussos

A la que veu una BOTIFARRA !!!! ja canvia la CARA EL CANALLA !!!!

(foto superior) Aixó que era... abans o després de l'ampolla de CAVA ?!?!?

Per + info de la pedalada, un cop dins aneu a la pestanya que posa "blog"i trobareu fotos.
Com sempre les webs són més estàtiques i els blogs están resultant ser més dinàmics i actualitzats.

Esperem hagi agradat tota l'info,i ara ....a continuar entrenant cadascú amb el temps i l'intensitat que pugui o vulgui, per fer un invernal tranquil de cara a la temporada vinent.
Alguns jabalís sé que están penjant bici pel running, encarant proprerés fites importants com mitjes maratons ,Granollers (febrer) i Calella (març). Jo miro de recuperar-me per sortir a fer una mica d'esport per ser-hi ahí en breu.

Miguel Ángel, no se pudo estar de pararse en un chiringo, a mitad de cursa....para retratarse, como vas sobrao !!!!...

5 comentaris:

 1. se ve que se la pasaron a toda madre como es su constumbre, siempre disfrutar de cuanto evento participen, me gusta mucho su actitud ante todos los retos que se ponen enfrente, un saludo a todos los jabalies, de parte de Panzer Primate desde México, por cierto la foto que aparee all, que es la comida ¿alguna especia de chorizo?

  ResponElimina
 2. Hola Panzer, respondiendo a tu pregunta,sóm butifarras, más que chorizo és como una salchicha gorda, tripa de cerdo, hechas a la brasa del fuego, con frío y hambre són buen reponedor de energías.Por aquí casi todas las carrera de bici suelen acabar así.Un saludo para todos los primates !!!!
  Jordi

  ResponElimina
 3. Ei Jabali Bikers!!!
  He estat fen un cop d'ull al vostre blog i dir-vos que esta molt guapo!! continueu aixís i a pedalar s'ha dit!!!
  He vist que vau anar a fer la pedelada del montnegre!! quina gentada no?!!, m'he l'apunto per les properes edicions! ja que aquest divendres vaig passar per llocs de la pedalada, encara es veu el guix, i es una zona molt guapa.
  Si us sembla bé, posaré el vostre blog com interesant dins el meu..

  Salut i força als pedals!!

  ResponElimina
 4. Hola Txema, benvingut al mon jabali, entrare a fer-te una visita de tan en tan.salut i força als pedals !!!

  Jordi

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...