JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dimarts, 24 de novembre de 2009

SORTIDA A L'EROLA (MONTNEGRE)

Aquí la sortida del diumenge, queda constància per les fotos enviades per Joan, asolint el paper de reporter jabalí.
Pel que expliquen, va ser xula e intensa, Rafa va fer de guía i aixó vol dir corriols divertits i rampes de collons !!!...el que no expliquen és l'esmorzar que segur que també va ser "intens".
Pujada desde el poble al plà de Sant Andreu i després de baixar a Can Pallofa es va pujar fins l'Erola que deu ni dó... i després tampoc m'ho inventaré perque sería tontería,ja ja ja, pero segur que van fer un xorro de kilómetres per com diu algú que va arribar de cansat a casa.
Estrena de pedals automatics de Miguel, que sembla que li resultava més fàcil caures de la bici que baixar-se d'ella. Vaya risas que echarían a tú costa...
Destacar la presencia d'un company de Rafa , "Diego", que segur que el veuré algun día perque si és company de Rafa, estarà igual de "tocat de l'ala" i segur que s'apuntarà de tant en tant. UN SALUDO DIEGO !!!
Comentar, que SuperDavid està preparant una sortida tipus OPEN "abierta a tó Dios" per commemorar l'aniversari del grup. Contactar amb ell a veure que estar liant pel facebook jabalí i endavant també amb aquest dinar a les Ferreres.
Segur que estarà bé ....i no serà l'últim ,perque aquests jabalís ens ho pasem de conya !!!

d'esquerra a dreta: Andrés, Miguel Angel, Dani, Joan, Rafa i DiegoPor cierto Rafa, ese modelito no te lo conocía, te se vé un parecido a Cristiano Ronaldo, aiaiai, aquí hay tomate!!!. Pronto lucirás tipito jabalí...lo digo por la nueva equipación, eh?.
Hasta otra bikers !!!!

2 comentaris:

  1. Jabalís, ya veo que si decidimos hacer una inncursion en vuestras tierras, nos cuidaremos de heriros. A los jabalís hay que pillarlos a la primera. Un saludo.

    ResponElimina
  2. Así és,aunque ahora estamos aletargados como los osos...fin de temporada,pensando en comilonas...pero afilando colmillos.
    Estaros ojo a vizor si venis,por aquí está lleno de persas,no són muy amigos vuestros...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...