JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dimarts, 22 de desembre de 2009

SORTIDA DOMINICAL SOTA CERO

Bon esmorzar i Bon Cava per matar el fred !!!

Hola Bikers !!:
Arriven algunes fotillos a la redacció de la sortida de diumenge. S'ha d'excusar la no preséncia de qualsevol indici de bicicleta, peró es comprensible que amb temperatures per sota cero graus, no vé de gust parar a treures els guants per fer fotos. Agrair la col.laboració en aquest cas d'Andrés, d'altres de Joan i d'altres de Miguel, per documentar una mica les sortides que es van fent durant la meva abséncia biker.
Després de quedar a les 8.30 amb moltes ganes de desafiar el termómetre, en el cap de setmana més fred del país dels darrers cinc anys, parteixen Andrés, Rafa, Carles i un altre Jordi que s'incorpora a la sortida per primer cop, crec que escollin un mal día.
Després d'un bon recorregut per treures el fred de sobre, s'arriva a Can Portell (sino m'equivoco), previament ja s'havia dit adéu al nou agefit a l'expedició. Els recorreguts sempre són exigents, el montnegre no té zones planeres i els novells ho acusen molt.
Un cop allà, trobada amb altres bikers, cares conegudes com en Quim, Benet i un altre company.
Una bona estufa de llenya fà miracles !!! bon esmorzar, "light" com sempre i ....per fer un brindis...en Rafa es treu una ampolleta de cava de la seva bossa de bici, QUIÉN NO LO HA HECHO ALGUNA VEZ, EH ? I per mostra aquestes fotos del bon rollito.

Qui us escriu ja fà els seus pinitos, condueixo i començo a voltar amb garantíes, una mica més de repós pels meus ulls i l'any vinent espero entrar amb millor peu del que estic sortint i tornaré amb bones fotos i vídeos i més ganes que mai.
Tinc ganes de veure la colla amb traje nou, jo encara el tinc sense estrenar.
Vinga bikers, a gaudir del Nadal, de la family, dels tiberis i la bona taula. Tranquils ja hi haurà temps de baixar caloríes...


Curiós detall de les jaquetes al costat de l'estufa de llenya, mentres en Quim va per feina...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...