JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

diumenge, 14 de febrer de 2010

"LOST" (PERDIDOS, SEXTA TEMPORADA)

Esmorzant a Can Virgili,Vallgorguina, l'Àlex, Miguel, David, Dani, Sergio, Óscar, Dani, Joan i Jordi.

NO ET PERDIS L'ÚLTIM CAPÍTOL DE "LOST"AL MONTNEGRE...


EL GPS, EL PROTA DE LA SORTIDETA MATINAL


Hello bloggers, bikers, runners i gent que esteu en definitiva davant d'un monitor:
Com veieu en el títol de la crónica "LOST", a hores d'ara pensavem que encara estaríem a la muntanya donant voltes...
Aquest diumenge ens hem juntat una bona colla, erem 9 bikers en total, tot i les abséncies d'alguns jabatos asidus, hem tingut l'incorporació de jabalís darrerament no habituals, peró que cada vegada s'incorporaràn més sovint. També Oscar ha portat gent i Dani ha vingut amb el seu nebot, l'Àlex.
Peró sense dubte, l'incorporació del día era el debut a la muntanya de Sergio, futbolero , que ha tastat la dureça de la BTT en "estado puro" aprés termes com "molinillo" i "bici al hombro". Per ser la seva primera sortida seria, s'ha portat de matrícula d'honor, seguint el seu ritme peró sempre endavant i amb molt bon sentit de l'humor, donant màxim rendiment a la seva Orbea full titanium, molt meritori si tenim present que tira de set pinyons i tots sabem el que s'ha d'apretar. ENHORABUENA BIKER!!!.
Hem sortit amb molt de fred, e inclús ens ha caigut aigua neu, el terreny bastant tou.
La ruta la podeu veure AQUÍ. L'anécdota ha estat deixant-se guiar pel GPS, i agafar un corriol que es veia clar, peró segur que el track d'Oscar era descarregat del 1988 i allà on es veia corriol... hem acabat pujant bici a les espatlles trepitjant branques, saltant arbres, i maleïnt la maquineta i tot aixó pujant molt desnivell. Van molt bé aquestes màquines....Andrés "lo que te has perdido maco".
LOST. PERDIDOS AL MONTNEGRE.
Hem fet baixadetes trialeres interesants per donar amb Vallgorguina, fins deixar els tacs de les rodes sense poguer absorbir més fang, pasant pel mig de bons basalts, després hem esmorzat a Can Virgili. Alguna caigudeta, peró res d'importància.
La sortida ha estat bé,uns 34 km.,ritme agradable i com sempre amb un molt bon ambient, combinat avui amb gent de tots nivells.

I recordeu "la cita célebre del día"*:** si mireu al cim de la muntanya i està blanc.... aixó és neu...***

Jabalí Bikers Productions editarà un mini vídeo, els que van davant quasi no surten, per motius evidents, tinc de treurem guants i càmara i ja no dona temps... peró només és per tenir una mica de record.
ESTE VÍDEO ESTÀ DEDICADO A SERGIO, EL DEBUTANTE !!!
AQUÍ SOTA, ES VEU COM ANAVA SERGIO AMB LA "ORBEA"

Ó CON LA "ORVEJA"(AIXÓ ÉS COPYRIGHT DE RAFA).
2 comentaris:

  1. Putser si que estàveu perduts, perque em va semblar veure unes petjades de jabalí prop de la nostra ruta i em va fer pensar.

    Molt bones fotos.

    ResponElimina
  2. No home, fins a 'Olesa no vem anar, perduts peró no tant.Una salutació pel espartans de PLATO PEQUEÑO i aneu amb comte amb els GARMINS,són unes criatures molt perilloses...
    Jordi

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...