JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dilluns, 26 d’abril de 2010

SORTIDA A SANT CELONI - ESTRENA D'EQUIPACIONS JABATAS

D'esquerra a dreta: Rafa,Joan,Dani,Víctor i Óscar, al pou de glaç de can Draper, qui vulgui saber ón es, que ho busqui al google !!, a veure sí s'ha de dir tot cony!!.Una gozada veure nous components vestits de gala.
Rafa, a enviat aquestes fotos a la redacció, peró aquesta ell no la té, qui va tirar de vosaltres la foto? je, je.
La sortida a Sant Celoni va ser dura, amb baixade per trialeres molt técniques i l'esmorzar "reponedor" de collons, pel que es veu a les fotos
Oscar, està a una setmana de la seva escapada en solitari a la" maratón de los monegros", esperem foto de bonito al desert, estrenant en competició el jabato uniforme, que finalment ha arribat a temps.L' altimetría de la prova ja sabem que és nula, peró serà dura per distància 126km ,temperatura i per la pols del desert, no et confiis. Estem amb tú, apreta i aixeca pols a plat gran, quan arribi l'ultim ja estàs a casa màquina.
De mentres ,altres com Dani V. i jo preparem la curça de Canet del día 9 maig," running all mountain" i tots d'amagatotis anem preparant amb boca petita la cita del 23 maig, el cabrerés!!!Ja sóm set, animeu-vos la resta, només fan falta ganes d'arribar vomitant...no hi ha per tant !!!.dw."Més que Esmorzar" a Can Eladio, Sant Celoni, sino recordo malament, pel que es veu només van quedar el bec del pollastre i les dents del conill...
Tot era menjar light, baix en caloríes, sempre asesorats pel nostre dietista.

Bona instantànea capturada per Rafa a la baixada d'una trialerilla, sempre sóm més partidaris de fer servir un "chubesquero", els paraigues tenen mal portar. Quina fava !!!!

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...