JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

diumenge, 2 de maig de 2010

SORTIDETA CANYERA, PUJADA AL RADAR, I AMUNT AMUNT !!

d'esquerra a dreta: Andrés, Joan, David, Jordi i Àlex.

Foto inferior: "GORILAS EN LA NIEBLA"

Hola Amics !!!: Avui ha aparegut un día lleig, plujes per la nit, peró no ha pogut amb nosaltres i hem sortit a l'aventura. Destacar la preséncia al punt de trobada d'un biker conegut fins ara per internet, aquest miracle de la comunicació. Es tracta d'Alex, biker del poble vinculat al c.c.arenys de munt, peró que ha volgut fer una incursió amb aquesta colla d'inconciens. Aquest és el seu blog "un pasmés", es mereix una visita.
La sortida ha estat durilla, estem ja començant a dissenyar la futura pedalada del poble, per tant no entraré en detalls, només fem proves de rutes, peró pinta bé.
Avui hem anant trobant a bikers pel camí, a l'alçada de la carretera de Calella ens hem trobat amb els butbikers i Tarary, també amb altres jabalís com en Miquel i Dani C., així com Víctor, una pila de gent, peró cadascú hem agafat rutes diferents.Avui és el dia de la mare, i els horaris anaven apretats, FELICITATS A TOTES.
En Rafa i un biker de Calella s'han afegit al grup format per Andres,Joan, David i jo. Ja agrupats hem pujat al radar, pujada molt exigent de fort desnivell on ens hem mesurat forces a questes alçades de la temporada. L'Àlex m'ha pasat les fotillos que ha fet, cosa rara en mí m'havia estimat més no portar la càmara per risc de pluja, peró vés per on, que tenim crónica igualment.
Després hem fet una paradeta a Can Pallofa per deixar pasar el xàfec que ha caigut i un cop a parat de caure aigua torna a pujar i baixar, a pujar i baixar sense parar.
Alex, un plaer rodar amb tú, entrena més, t'hem vist una mica tou...ja ja,és conya !! .
Per cert, m'agrada la bici que portes a la foto, és la que fas servir per entrenar,oi?, és com la meva...
Unes paraules d'ànim per Óscar, que avui havía de ser fent La marató dels Monegres, peró que una inoportuna lesió l'hi ha fet canviar de plans. Recuperat aviat.
I nosaltres a continuar entrenant i gaudint de la muntanya, avui mateix tot i ser un mal dia, les olors, la boirina, la frescor de la muntanya...ahhhhhhhhhhh !!! QUIN GOIG QUÉ FÀ EL MONTNEGRE !!!
Diumenge vinent un parell de jabalís, canviem els pedals per les bambes i fem la cursa de Canet. El diumenge 16 de maig ja tenim aquí la Half de CAlella, cita obligada de triatletes, allà hi serà el Jabalí Oliver, ja deu està nerviós....i el dia 23 de maig el cabrerés, de moment ja set participants confirmats, que no pari la músicaaaaaaa !!!!
A reveure, canya, canya i FORÇA BARÇAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!

Superdavid, en acció.

Andrés i jo pujant al radar, apretant, apretant !!


En Rafa Garmin, bona col-laboració per crear la ruta, pa qué los gps...
En Joan , anar tirant amunt, amunt ,amunt...

1 comentari:

  1. Molt be companys, no hay que frenarse por unas gotitas. Y sinó solo teneis que hacer algún sacrificio a los Dioses y ya vereis como os respetarán las condiciones climatológicas. Un saludo.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...