JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dimarts, 8 de juny de 2010

NOSALTRES, JA HEM FET ELS DEURES

Estrena d'equipació jabata d'en Carles amb la seva Mondraker i entrada a la secció "NOSALTRES" del blog.


Aquest diumenge vem tancar la feina, i per fí tenim una rutilla ja definida per la pedalada del poble que es farà el 5 de setembre.
Només ens quedava gravar-la amb el gps i fer alguna petita modificació a la ruta que ja teníem en ment.
Així doncs, un cap de setmana que els senglars ens vem dividir, gent que va sortir dissabte i d'altres el diumenge.
Estrenant equipació, en Carlos, ja conegut per tots, peró que per estudis no havía pogut compartir aventurilles com ell hagués volgut, ara ja està més lliure i per fí "su puesta de largo".
Y destacar l'incorporació de Daniel, primer cop que vé amb nosaltres, i que tot i ser una sortida atípica de deures, crec que s'ho va pasar prou bé, demostrant un bon nivell, estic convençut que el veurem més sovint. Daniel, te queda mucho jabalí por conocer y muchas que aguantar...!!!
Espero verte pronto otra vez tirando de esa KTM...
Vem estrenar horari d'estiu, sortida a les 7.30 i vem anar per feina afegint una trialera llarga a la ruta que es trobava a faltar i després amb una mica de plugim tornavem a casa després de unes tres horetes de sortida.
Els camins acabats d'arreglar amb sorra, estaven pesadets de fer, peró res que no arreglin futures plujes.
Vem ser pocs pel que és habitual, Rafa, Carlos, Óscar, Daniel i jo, peró sense paradeta a esmorzar els kms van caure ràpids i deu ni dó la feina feta.
Ara amb el bon temps, sortides i compromisos familiars, les sortides conjuntes seràn més difícils, n'estic convençut, peró ja ho sabeu tots , diumenges 7.30 al meeting point sempre hi ha algú i algunes setmanes com aquesta, inclús el dissabte a les 8 hi ha montada una sortida pels que no poden diumenge, que serà el meu cas. Rafa, a veure la que montes, quin perill que tens, xicotet de Sabadell !!
Ara fins més tard de les 21.00 no enfosqueix, aixó vol dir que podeu trobar entre setmana, senglars per les carreteres camuflats d'equipacions de batalla, ens deixem l'oficial pel finde, per les muntanyes, correns ó en bici, peró aquí... "NINGÚ ENTRENA !!". A reveure !!.

Daniel, a punt de començar la pujada al "radar" ( aquesta que es veu pel darrera).Biker de Sant Cebrià al que segur que veurem més cops. Anímat pel dissabte a les 8 i sino diumenge 7.30

Les pedres van pasar factura a la roda d'Oscar, a la foto, Rafa cap de mecànics meditant quina estratégia s'hauría de seguir... L'avería es va solucionar en cinc minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...