JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

diumenge, 4 de juliol de 2010

QUINA CALORRRR !!! SORTIDETA DOMINICAL

Fotillo a Hortsavinyà i a sota una "amazona" que s'ha sorprés en veure un senglar amb una càmara !!! normal ... He vist coses més rares, així que no em sorpendría que veiesin aquesta crónica, si és així... gràcies per la simpatía ,quin bon rotllo i quina gent més planera, m'han entrat ganes de donar un volt amb ells a cavall !!

Hola bloguerillos !!!.
Avui després d'una setmana d'inactivitat, pensava sortir amb la colla, peró he sortit mitja hora tard, així que he anat sol en principi, primer capa Pineda, després, pujada capa Quatre camins, coll de porc i la pujada capa l'ermita de l'Erola, bones rampes. Un cop allà simpàtica trobada amb un dels bikers que varem trobar fà poc a la via verda gironina, a Sant Joan de les Abadesses. El món és un mocador !!!plé de mocs !!!.
Una salutació desde aquí màquina, ja veig que no només aneu pel plà !! je je. Pel camí anava saludant gent responent a algún crit de "adéu jabalí !!", aixó ja comença a ser habitual pel montnegre...i ens agrada, perqué no.
Un cop dalt trucada a la resta de senglars a veure on eren i quedem a Sant Iscle de Vallata a pendre un refresc. Desde L'Erola em quedava un bon troç, així que Hortsavinyà i anar creuant fins arribar allà. Quan arribo ja portava 47 km i ells també havíen fet una molt bona ruta, pujant al Santuari del Corredor, creu de Rupit, Arenys...
Així doncs, em trobo amb Andrés, Joan i Edu "Lapiero", amb qui encara no havía coincidit mai.
Intercanvi d'opinions i xarradeta amb els amics, que aixó també forma part de la salseta, a la tornada a Sant Cebrià trobada amb en Rafa !!!.
Rentadeta de bicis i capa dinar.
Molta calor, molta pols !!! Potser no hagués fet aquesta crónica sino fós per les fotos.
No són de bicis ,no són de bikers, peró com m'agrada aixó de trobar-me cavalls, ovelles, vaques i fins i tot gent a cavall, que "posa para la camara".
La veritat és que la roseta, amb una mica d'insisténcia potser haguésim tingut una exclusiva pel "qué me dices..." molt trempada aquesta noia !!
Adéu bikers i no us canseu, potser en breu penjarem crónica de via verda tarragonina i mentres , altres senglars corren per les muntanyes d'Andorra !! Aixó és un no parar!!! .
Ens veiem al MONTNEGRE !!!!

Panoràmica pujant a L'erola, quina canya ,uns minuts abans estàs tocant el mar i després et trobas al cim.
El de sota és el de l'anunci del "borreguito" !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...