JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dimecres, 27 de juliol de 2011

"SUPERVIVIENTES ....EN ARENYS DE MUNT"***BONES VACANCES !!!!Foto al far de Can Jalpí, Arenys de Munt !!! d'esquerra a dreta,Òscar, Xena, Ramón, Jordi, Xavi, Dani V.,Víctor i Andrés. Ja faltava en Carles, vem ser deu per acavar cinc la ruta, lesions i compromisos anaven restant components poc a poc.


Trobada betetera a Arenys de Munt, entre aquestes dues colles, Btt Amunt i Jabalí Bikers, ruta corriolera feta amb tranquilitat, feia temps que es planejava però era difícil de quadrar. 
Després de quedar a la Creu de Canet vem fer uns quants kms sempre guiats de la mà del "cargolet"Sr. Ramón, que ens va fer voltar per Can Jalpí e inclús ens va fer de quía turístic ,ensenyant el Remei i els bany de Caldetes i la seva font que raja a 38.8°C. 
Exit de la ruta que degut a lesions i compromisos, va fer que al final quedesim cinc bikers. En arribar a casa havíem fet 42 kms, la mjaoría molt corriolers i agradables, perque tot i ser estiu, ens va ploure una miqueta i la temperatura era ideal per anar en bici, així com el terreny, en tot moment compacte i segur.
Particularment vaig pasar una bona matinal, aprenent nous camins i zones quasi verge per nosaltres, Remei, Pollastre, etc..i el millor vem conéixer a gent com a en Xavi , Xena ,Carles i en Ramón, amb els que ara segur que ja podrem compartir alguna sortida més pasat l'estiu.
Curiosa història la d'aquest far de Can Jalpí, situat a uns quants kms de mar !!!

El Faro de Can Jalpí.
La historia empezó en 1891, cuando Don Augusto se casó con Doña Sofía de Algorta, una rica dama de Lekeitio. A partir de aquel momento, con la dote de la mujer y la renta de su patrimonio, el patriarca se dedicó a tirar adelante todas sus ideas fijas. Una de ellas fue transformar el viejo casal familiar en un imponente castillo medieval. El elemento que más dio que hablar al pueblo fue el lago artificial. Don Augusto puso dos barcas de vela e hizo construir un faro que posteriormente tuvo que apagar porque molestaba a los barcos de mar adentro.

I ara us deixo amb la crónica d'en Xavi,  de Btt Amunt , molt més extensa i detallada que la meva i amb més fotos.
Faré una recopilació de les fotos meves, en tinc més, i de les seves, més alguns petits videos i faré una petita peli de la sortideta de record,  tot i no tenir gaire material, perque videos i corriols i no parar, no son compatibles, ó estas per no caure ó estàs per la càmara i si pares masa el sr.Ramón mira malament, jajaja.
Controleu a aquest XAvi, que ara amb càmara nova necesitarà tres targes de memória més !!! jejeje, felicitats màquina, vas incloure sortideta biker al dia del teu aniversari, i segur que et van deixar bufar espelmes i tot !!!

CRÓNICA I FOTOS BTT AMUNT, CLICA AQUÍ


Després de fer aquesta peli que publicaré, es posible que deixem el bloc en "standby" per vacances i al tornar dediquem fin l'ultim minut  en ultimar detalls per la cita del 4 setembre a casa nostra.
Que nos les publiquem no voldrà dir que els senglars es parin.., sino que estem de vacances !! 
Segur que ara ningú entrena... i cadascú viurà les seves segures aventuretes bikers per aquí ó al lloc de vacances. No agafeu gaire pes , les orxates es el que tenen...
Ens comuniquem pel xat bikers i... 


BONES VACANCES  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 El que ens faltava, alguns senglars vem fer la tornada en Biscuter del 1953 !!. Quina canalla!!!

1 comentari:

 1. Bona crònica, Jordi.
  Repeteixo el que comento a la nostra publicació : Jabalí Bikers i Bttamunt son dos grups que sintonitzem, sortim per gaudir de l' entorn que ens envolta, amb un esport que ens apassiona... repeteixo, HA ESTAT UN PLAER RODAR PER AQUESTS CAMINS AMB VOSALTRES !!!
  Ben segur que repetirem...

  BICICLETA I MUNTANYA !!!

  Per cert, boníssima la foto del Biscuter...

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...