JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dilluns, 23 de gener de 2012

"LA CORRIDA"

Fotos: JABALÍ PRESS

Aquesta "burrita" es difícil de portar...crec que era una SCOTT.
Qué pasa ? El títol de la crónica despista una mica ? Doncs, res més lluny d'enganyar a ningú, ja, ja, ja, ni de posar erotisme gratuit al bloc...ni que posés, "la gran corrida" !!. Relax, relax i per relaxar tensions, ens hem desplaçat a la localitat de Puig-Reig, a presenciar una festa centenaria tradicional, "LA CORRIDA".
Com que deien que competien BURRITAS...peró ja vaig veure que no era el que pensava, no es tractava de bicicletes !!!
Gràcies a Àngel i Montse, amics dels bons, que ens han fet d'anfitrions i hem pogut gaudir d'un cap de setmana  amb temperatures sota cero, pero on no han faltat botifarrades, cercaviles, hereus, pubilles, templers, traginers, i el més espectacular, curses de rucs i cavalls.
Aquí us deixo una petita mostra d'instàntanees que he volgut compartir amb vosaltres, són una mostra de les més de dos-centes, he disfrutat com un camell, era un espectacle d'acció i divertimento !! (i jo que vaig amb el dit tonto amb la càmara a la mà...)
He estat testimoni de  com un diumenge a les 8 del matí, també els bikers surten a Puig-Reig a pedalar desafiant un fred de l'ostia !, la vista em marxava capa les burrites enfangades !!  Així doncs, queda aquí la recomanació, anys vinents, aneu a veure "LA CORRIDA", peró aixó sí....porteu roba roba d'abric , la teca ja la posen ells !!!!
Aquí trobareu si voleu més informació de la festa, no dubteu a dir que aneu de part dels "jabalís", que us faràn descompte a l'autopista de tornada. O al menys ho podeu intentar...si cola ,cola.

http://www.puig-reig.cat/web/index.php?option=com_content&task=view&id=82&Itemid=87

I el diumenge próxim..., la Montaltbike !!!, deixarem la relaxació per pasar a l'acció, "quien dijo miedo" ??? salut i força als pedals !!!


2 comentaris:

  1. estubiste muy cerca mio,la corrida es muy bonita si te gustan los caballos disfrutas de lo lindo.
    bueno ya nos iremos viendo jeje o leyendo.
    un abrazo a todos.

    ResponElimina
  2. Esta cerca de berga,asi es. Bonita zona para la btt

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...