JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dijous, 9 de febrer de 2012

¿ LAS BICICLETAS SON PARA EL VERANO ?

Fantàstica imatge !!! Ermita de Santa Maria del Montnegre, amb les restes del Roure centenari. Pels que veu venir a la "Cebrianenca btt 2011", recordeu el primer avituallament, no sembla el mateix lloc, oi? Foto: Jabali Press-Carles

ESTAMOS LOCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSS !!!!!!!!! Aquesta setmana pasada, va caure molta neu al Montnegre i pràcticament arreu del país. Mentres la gent "normal" es quedava abrigadeta a casa, la gent no tant "normal",jajaja, sortia en bici buscant la neu... i com no !! i tant que la van trobar !!
Mini-crónica de Miguel Angel , arribada ahir a la redacció senglar. Gràcies a ell tenim aquestes boniques fotos i un video testimonial que he pujat a you tube amb molt de gust, per compartir amb tots vosaltres. Té el seu mérit, doncs aixó d'anar en bci i haver de treure les mans dels guants per fer la foto... Vuit graus sota cero !!!!
Endavant amb la crónica !!

 "UNOS PIRAOS EN BUSCA DE LA NIEVE"

El día empieza a las 8:30 a -8ºC, todos pertrechados para no pasar frío (misión imposible).
La subida hasta el Roure de Sant Martí del Montnegre no era premonitorio de lo que nos esperaba…. No había nieve, sólo ¡¡¡¡FRÍOOOOOO!!!. Teníamos las manos crionizadas.
¡O sorpresa…..! Cuando empezamos a tener las manos calientes, cerca del Roure, hace aparición la nieve y el hielo y se nos crionizan los pies.
Entre todo ello apareció “LA METÁFORA”: “Pos yo la tengo como un ganchito; yo como un garbanzo; pos yo estoy sufriendo el efecto tortuga; etc, etc.
Hoy no ha sido una salida para cansarse, sí para disfrutar de paisajes y caminos, hartos conocidos, con otros colores y sensaciones poco habituales. Y para reírnos un rato.
Pasamos frío, hemos visto nieve, hemos ciclado sobre hielo, nos hemos reído para acabar en el bar de nuestro pueblo con unas cerveza en las manos.  

MIGUEL ÁNGEL 
Jabalí Biker

Aquí la prova, pels increduls, i això era al poble...
Vuit valents, desafiant el glaç i la neu, veig un de nou a la foto, no saps el que fàs company..., encara ets a temps...no et deixis enganyar !
l'ermita de santa Maria aquest diumenge, quan semblava que ja no quedava neu enlloc.
Miguel Àngel, teniendo tanta leña al lado, y pasando frío !!!

Aquest diumenge sortida a la trobada dels Cabres del Montnegre. A les 7.30 a.m puntuals al punt de trobada. Animeu-vos, de moment ja som set. S'espera una trobada amb molts bikers de molts grups diferents del maresme, barcelonés i el vallés. Gens competitiva amb esmorzar pel mig i riures i bon ambient garantitzats. Qui vulgui veure mes informació , la trobarà a la crónica que hi ha  sota d'aquesta.
Segurament també farà fresqueta....peró tenim molt de seny nosaltres, el tenim tot, perque encara no l'hem fet servir !!!
Fins la próxima followers i seguidors, companys bikers, socis i patidors !!!!!!!!!!!!!!!!

5 comentaris:

 1. Nosotros lo pasamos genial a -6ºC, la verdad es que son salidas diferentes, que se recuerdan por lo atípicas, pero el frio se pasa mejor en buena compañía, ¿¿¿verdad???

  ResponElimina
 2. jajaja...Si es que no os para nadie... envidia sana compañeros...en Barcelona no nieva ni por casualidad.
  un saludo

  ResponElimina
 3. como lo sabes mosquito ?!!!
  Me hace gracia cuando hablas con gente "normal", quiero decir que no sean enfermos como nosotros, si comentas que sales en bici por la montaña cuando nieva,o simplemente en enero, se te quedan mirando como si fueramos "raros". Tendran razon ?

  ResponElimina
 4. como podeis pedalear a esa temperatuta

  pacovalls

  ResponElimina
 5. enfermos no,solo que nos gusta el que diran jajaja.un abrazo valientes.

  ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...