JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

diumenge, 24 de maig de 2015

AL CIM DE LES AGUDES, COM ELS GATS !

Bonica foto coronant ! Albert, Dani C., Jordi, Òscar, Vila i Carles.
Video de la sortida, pugeu el volum i a gaudir d'aquests paissatges.  "we are the heros of our time"....uouooooo ououuuuuuu , jajaja


Nada más que desir..... Dir que falta l'imatge del sherpa creuant, en Carles, que es qui va les fotos per passar el primer.

Com que crec que valen més unes bones imatges que mil paraules.... no m'extendré gaire. Quan Dani C. em va dir que Carles havia proposat fer de sherpa per fer un track a les agudes a pota, on tindriem de grimpar bastant i que no era llarg de kilòmetres pero si tècnic, deseguida em va cridar l'atenció.
Que es això de grimpar ? Fer una mica el gat em van respondre....
Quelcom nou i diferent al que no estem acostumats, pot ser divertit.
Entro a you tube i per les agudes per cresta de castellets veig un video on passen agafats a una cadena...GLUBS !, que cony, som-hi !
I dit i fet, en furgo fins aparcaments de Sant Marçal del Montseny i desde allà deseguida a caminar però ja amb desnivell.
Terreny molt rocòs que es fa a bon ritme i bon humor. Deseguida comences a possar manetes i a fer servir els quadriceps !!
Algunes fotos quan es pot....i fins arribar a la famosa línea de vida. Un petit pas a ran de roca d'uns quatre metres. Tens una cadena per ajudar-te i que arriba un punt que has de confiar en ella.
Millor no mirar avall, bona caiguda, de debó. Mirar de passar ràpid i sense pensar-hi gaire peque sino tens perill de que el cervell et congeli les cames. I millor no llegir una placa a la pared homenatge a una noia que.... no paris no paris , CAMINA !!
I per fí el cim !!! . Fem un aturada per veure les vistes, desde més de 1700 metres son brutals.
Continuem capa el turó de l'home on fem la foto dalt del punt geodèsic i ja encarem capa la furgo.
La baixada molt divertida, res de pista sino camins tècnics i boscos amb catifes de fulles seques que no saps si es primavera ó tardor.
En resum cap problema i experiencia molt positiva. A l'endemà una volteta en bici per treure el mono jejeje i aquí us deixem amb fotos d'aquests 6 tronats !!.
Pròxim diumenge dos senglars en Joan i Jole al clàssic Cabrerés, molta sort. Mentres els altres alguna cosa farem... Adèu  !!!

Jordi
JABALI BIKERS


TOTES LES FOTOS AQUÍ 

I ara puja sense possar plat petit, jajaja


Senglars ó cabres.

Davant aquest espectacle, que petit et sents. 
Dalt del Turó de L'home, al punt Geodèsic.

Bona trialera de baixada eh ??

Ni amb una panoràmica es pot reflexar tot el que veuen els ulls al cim
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...