JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dimecres, 16 de novembre de 2016

MONTNEGRE BTT Extrem 2016

Festa del team a l'arribada.
Oeee oee oe oeeeeeee !!

Marco, Jordi, Joel, Joan, Rafa, Sergio, Toni, Dani, Òscar, més Borrell, Miquel, Oriol i Rubén que ja eren a línea sortida.


Aquí de nou amics:

           Aquest cop a Sant Celoni, que faltava gent. Disetena edició d'aquesta clàssica de la tardor, prova muntada pel c.c. sant celoni, Altre cop ens juntem bona grupeta de jabalís per pendre la sortida en un gèlid matí. Salutacions pertinents abans de la sortida i gas a fons.
           Primers kms tal com era previst bastant durets, pero sempre ciclables. Un combinat de corriols amunt i avall molt macos, tal com ens tenen ben acostumats. Després la part per mí més maca, un pack de single tracks molt ràpids on agafes borratxera de btt, terra amb grid perfecte, pel mig dels boscos i un ambient genial, aquí som feliços com porquets al fang.
            Tram final amb algún corriol trencat de pujada que ja costa de fer i arribada de subidón subidón jajaja.
            I com sempre la festa jabalí preparada. Aquest cop destacar el paper del senglar Oriol. El benjamí de 15 anyets. Classificat 20 de la general d'un total de 600 participants, Els altres 19 que tenia davant segur que portaven bicis d'alguns milers d'euros més que la seva, així que no vull ni pensar-hi quan....Tot just ara començarà a fer ciclisme més, anem a dir "en serio", i canviarà de maillot per copa catalana etc, li desitgem molta sort per la próxima temporada i que no oblidi d'on ha sortit !! jajajaja. 
            La resta molt contents, som molts per anar dient un per un, però vaig veure molt bones sensacions per part de tots, ni caigudes, ni punxades i uns temps força macos, dintre de les aspiracions de cadascú.
            No em queda més que donar les gràcies a tots els que l'han fet possible, res a dir, desde un circuit ben triat  i molt treballat, fins un voluntariat que dedica un matí a fer gaudir als demés en comptes de fer-la ells mateixos. Els resultats son a la vista. Inscripcions exhaurides i tindreu senglars altre cop l'any que vé. Només faltaria !!
             Próxima setmana visitarem Lloret de Mar, Corriols de L'avi ja espera amb catifa vermella  als Jabali Bikers. Serem menys pero amb les mateixes ganes. A donar prova de fair play i bon humor. No guanyarem curses però si guanyem amics en aquest món, Aquí un que ja es veterà....s'adona que arribes a les curses i sembla una segona família, cares conegudes i curiosament mai veus a ningú emprenyat, jajaja

           A reveure, Salut i pedals,  malalts!


JORDI M.

 A punt de sortir


Tap inicial, 600 bikers costen de ficar al primer corriol, però va ser l'unic cop, després tot perfecte.

Aquí no es perdona un bon avituallament

 Jouuuuuuu !!

 Bona cursa, congratulations  Doctore
Així es rep a Rafa quan arriba a meta, amb un parell de nassos, més ovacionat que el primer classificat, segur.

VIDEO PER VEURE UNA MICA DE LA PROVA...FLOW FLOW


 OBERTES INSCRIPCCIONS.
CAPA ARENYS DE MUNT. ESTAREM FENT UN COP DE MÀ. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...