JABALI BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ

JABALÍ BIKERS - CLUB CICLISTA SANT CEBRIÀ
COLLA D'AMICS AMANTS DE LA NATURA I ENAMORATS DE LA BICICLETA .
EL NOSTRE PARADÍS ES EL PARC NATURAL DEL MONTNEGRE I CORREDOR, AIXÍ COM EL MONTSENY.
FACEBOOK.COM/JABALIBIKERS
JABALIBIKERS.COM
trobatbe@hotmail.es

TRADUCTOR DE LA WEB

dimecres, 2 de novembre de 2016

VOLCANOLIMITS 2016

Tretze senglars, moments abans de la sortida a Les Planes d'Hostòles (la Garrotxa). A pels volcans de la Volcano !!


CLICA A SOBRE PER VEURE VIDEO OFICIAL

volcaNOlimits 2016 . THE MOVIE

Hola Amics !:

          Després d'un temps llarg sense publicar, problemes amb el domini..., reentrem amb aquesta prova. Bona colla de jabalís capa la Garrotxa. Un total de tretze !!
          En Rafa, Jon, Borrell, Rubén, Marco, Joan, Miquel, Òscar, Vila, Joel, Sergio, Toni i Jordi.
          La prova, uns 50kms amb uns 1750 metres desnivell positiu.Es preveia  molt tècnica i amb un terreny propi de la Garrotxa, amb pedra humida i força corriols.  
          Arribada matinera a Les Planes d'Hostòles, amb lleugera boira i núvols negres, però una predicció que semblava seria bona. Tot i així més d'un carregava xubesquero.  
          Pimers ksm de via verda per tal d'estirar grup i a partir d'aquí ja comença l'auténtica cursa.
Primeres rampes fortes pero ciclables. Primers problemes per Marco, guía sillin trencada, Toni intenta fer una nyapa però aguantarà pocs kms.Mala sort aquest cop.
           A partir d'aquí entrem en un constant puja baixa de corriols.  Al primer corriol de baixada ja veiem un biker amb caiguda de consequencies... Molta pedra i humitat. Aquí ja vaig pensar que això es faria llarg i havia de posar el mode paciència. Seria dur.
          Primeres rampes fortíssimes que amb tècnica i ganes es poden sortejar, pero es repeteixen un cop i un altre i et fan posar peu més d'un cop i de dos i de tres...
           Les baixades encara es podien gaudir a la majoria dels casos.
           Arribem al km 26 on es dividien curta i llarga. Ja es veia  com molts participants de la llarga, una mica cremats del "100% ciclable" irònic de la ruta, tiraven capa la curta. Jo anava amb els senglars Sergio i Toni, continuem amb el plà inicial, anem fent i ja acabarem algún dia ...jajaja
          Curiosament, afrontem unes pujades fortes, caminem algun tram molt tècnic, pero també negociem més d'un, ja per orgull !! . Agafem uns 5 kms de pista en baixada !!Agafem velocitat per primer cop.  Al final de la baixada un avituallament amb entrepanss de nocilla que ens donen forces per afrontar darrers 9 kms.
          Uns 4 kms de pujada, on haig de dir que eren preciosos els paissatges, envoltat de vaques i molt de verd, llàstima anés esgotat i no sabria si eren vaques o cabres ......
           Darrers kms i arribada.  Un cop a meta veiem als companys d'aventura amb diferentes sorts.
           Alguns d'ells, van acabar fins els nassos de possar peu i es van estimar més tirar capa la curta.
           I la resta a la llarga. El cas es que ningú es va fer mal, sense lamentar caigudes.

          Felicitar a  Òscar, que va fer un collonut 47 de la general i que estava a la seva salsa....acostumat a curses d'etapes amb aquest terreny, això era un estirar cames.  Pensem que vaig veure 147 finishers de la llarga a una prova amb més de 300 inscrits, no sé si es bó això ó no, per l'organització. Com a mínim dona que pensar.
           I com balanç, em mullaré. Zona genial. Pero trobo la ruta està a l'abast dels primer 60 bikers. La resta fins als 300 ha de baixar de la bici més del que voldria i això pensant som bikers amateurs peró acostumats a sortir sovint per corriols. Per tant, sembla fet mes per motos de trial que per bicis. A l'arribada, bon tracte pero poca teca al igual que als avituallaments. Tot això per un preu gens moderat que fa em fagi dubtar de la continuitat amb éxit d'aquesta prova sino fan bona lectura de les opinions dels participants. I no em refereixo als 50 primers.

           Felicitar a tots el jabalís, per fer pinya  i ambient. Inclús sortim prou al video oficial de la prova. Cadascú ha intentat gaudir-la com ha pogut i com jo dic "dilluns hem de treballar".
           Guanyador de la cursa, Israel Nuñez, al que li tinc especial apreci, doncs va guanyar "la cebrianenca", cursa que organitzavem al poble fins fa pocs temps i quan li vaig preguntar a l'arribada si havia trobat tot bé, em va respondre:  PERFECTE !! TOT OK. Normal, no li va donar temps ni a veure, ni la ruta ni els avituallaments jojojo com va aquest noi !!!

                   I res més, us deixo. Aviat anirem a Sant Celoni a la Montnegre BTT Extrem, no podem faltar a aquesta cita, més al nostre terreny. I després vindra corriols de l'avi de LLoret i després Open Muntbikes a Arenys de Munt, i així seguirem   i .........Gas , gaaaaass

                     Recordeu som a facebook.com/jabalibikers   amb cròniques periòdiques de les sortides.

Seguiu als jabalis i si sou a prop i voleu compartir sortides no dubteu a entrar a la fanpage.

                    Us deixo amb algunes fotis


JORDI  - JABALI BIKERS

Marco, a la pole, al costat del que seria el winner de la prova.

 Miquel, incorporació de les darreres setmanes, va com una motoooo

Vila's Team jajaja

Ja queda poc,som-hi  !!

Irreparable averia de Marco.  km 6 i sense sillín. Mala pota. Abandonament forçat.

Joan intentant agafar ritme. Després veuriem com no era possible. Quin terreny més xungo !!

Il Capo

Jon. Bon debut senglar. Et queden molts kms amb nosaltres !

 Rubén in action !

 Un patata disfrutant com un camell al desert !! chof chof chof jajaja

Senyor Borrell creuant la riera de cogolls.Gaaaaasssss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...